Adana’da 3 polis talihsiz şekilde hayatını kaybetti

Adana’da dün 3 polis memuru talihsiz olaylarla hayatını kaybetti.

banner279
16 Şubat 2017 Perşembe 11:11
Adana’da 3 polis talihsiz şekilde hayatını kaybetti

Adana’da dün 3 polis memuru talihsiz olaylarla hayatını kaybetti.

Adana’da 3 aile, son 24 saatte acı haberlerle yıkıldı. Art arda gelen üzücü olaylar, Hatay’daki Amanos dağlarında PKK ile girdikleri çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Salih Kayan için tören düzenlenen saatlerde başladı.

GERİDE GÖZÜ YAŞLI EŞ VE EVLAT BIRAKTI

Sabah saatlerinde şehit Salih Kayan’ın cenaze konvoyuna katılmak için yola çıkan motorize ekip kaza yaptı. Kaldırıma çarptıktan sonra 12 metre sürüklenen motosikleti kullanan Fırat Ulaş (27) şehit oldu. Ulaş’ın cenazesinde akıllarda kalan, 3 yaşındaki oğlunun tabutuna son kez bakışı ve geride bıraktığı gözü yaşlı eşi oldu.

MESAİDEN DÖNERKEN HAYATINI KAYBETTİ

Bir başka acı haber de hemen arkasından geldi. Mesaiden dönerken otomobilde kalp krizi geçirerek hastanede tedavi altına alınan Adana Emniyet Müdürlüğü Ekipler Amirliğinde görevli polis memuru Ramazan Saçan, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

’POLİSİ İNTİHARA SÜRÜKLEMEYİN’ DEMİŞTİ

Borçlarından dolayı bunalıma girdiği iddia edilen evli ve 2 çocuk babası Kenan B. de, Facebook’ta "Buruk Mezarlığı’nda çaresiz hissediyorum" diye paylaşım yaptıktan sonra babasının Buruk Mezarlığı’ndaki kabri başında beylik tabancasıyla başına ateş ederek intihar etti. Polis memurunun intihar etmeden 6 gün önce sosyal medya hesabında "Polisi intihara sürüklemeyin" paylaşımı yaptığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 16.02.2017 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287