Başkan'lardan Güzeller Turu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Güzeller ve İnönü mahalleleri sakinlerine konuk oldu.

banner279
07 Mart 2017 Salı 21:36
Başkan'lardan Güzeller Turu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Güzeller ve İnönü mahalleleri sakinlerine konuk oldu. İlk olarak Güzeller'e konuk olan başkanlar burada, vatandaşlarla sohbet etti. Esnafları da ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İlçe Başkanı Hasan Soba'ya belediye meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

Esnafları dükkanlarında ziyaret eden Başkan Köşker, bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Vatandaşlarla belediye çalışmaları ve projeler hakkında sohbet eden Başkan Köşker, mahalle sakinlerinin taleplerini de dinledi.

Daha snra İnönü Mahallesi'ne geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İlçe Başkanı Hasan Soba, burada da vatandaşlarla sohbet ederek, esnaf ziyaretlerinde bulundu. 16 Nisan'da yapılacak referandumda Cumhurbaşkanlığı Hükümeti Sistemi'ne  Kocaeli'den ve Gebze'den güçlü bir 'evet' çıkacağını dile getiren başkanlar, vatandaşlara anayasa değişikliği paketi ve yeni sistemin getirileri hakkında da bilgi verdi. 

Anahtar Kelimeler:
Adnan Köşker
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280