Eski Güvenlik Şube Müdürü FETÖ’den tutuklandı

Afyonkarahisar’da yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, eski İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü ile birlikte gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 6 polis tutuklandı. Edinilen bilgilere göre,...

banner279
22 Kasım 2016 Salı 12:37
Eski Güvenlik Şube Müdürü FETÖ’den tutuklandı

Afyonkarahisar’da yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, eski İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü ile birlikte gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 6 polis tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz hafta Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) tarafından daha önceden açığa alınan ve bir kısmı meslekten ihraç edilen polislere yönelik operasyon yapılmıştı. Operasyon kapsamında aralarında eski İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü H.İ.U.’nun da bulunduğu 6 polis gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 polisin tamamının tutuklanarak cezaevine gönderildiği kaydedildi.
Tutuklanan polislerin cep telefonlarında iddialara göre, FETÖ tarafından kullanılan Bylock isimli mesajlaşma programına rastlandığı öne sürüldü.
 

Son Güncelleme: 22.11.2016 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287