Aksaray'da şüpheli araçta stepne lastiğinden uyuşturucu çıktı

İstanbul’da polisin şüphe üzerine durdurduğu otomobilin stepne lastiğinden 10 kilogram kubar esrar maddesi çıktı. Edinilen bilgiye göre, karayolunda rutin yol kontrolü yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...

banner279
28 Kasım 2016 Pazartesi 20:47
Aksaray'da şüpheli araçta stepne lastiğinden uyuşturucu çıktı

Aksaray’da polisin şüphe üzerine durdurduğu otomobilin stepne lastiğinden 10 kilogram kubar esrar maddesi çıktı.
Edinilen bilgiye göre, karayolunda rutin yol kontrolü yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, şüphe üzerine Adana’dan Aksaray istikametine seyreden M.T. (23) idaresindeki 06 HSM 76 plakalı otomobili durdurdu. Ehliyet ve ruhsat sorduğu sürücünün tedirgin hal ve hareketlerinden şüphelenen KOM ekipleri, aracı aramak için kontrol noktasına çekti. Burada araç üzerinde geniş çaplı arama yapan KOM ekipleri, aracın stepne lastiğinden şüphelendi. Stepne lastiği janttan ayrıldığında lastik içerisinde poşetlere sarılı 10 kilogram kubar esrar maddesi bulundu. Sürücü M.T. ve yanında bulunan A.G. (43) gözaltına alındı.Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.
 

Son Güncelleme: 28.11.2016 21:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287