Değerli okurlarım, ABD ile aramızdaki, restleşme gün ve gün işin dozajını kaçırmaktadır. Türkiye'yi darboğaza sokmak adına oluşturmuş oldukları komplo teorisi doğrultusunda,ABD'yi dolandırma,İran'a karşı uygulanan yaptırımları delme,kara para aklama,kara para aklamak için komplo kurmak ve ABD bankalarını zarara sokmak ,dolandırmak suçlamasıyla ABD'de cezavinde bulunan RIZA SARRAF'ın 27 kasım'da Jürili duruşmasının başlaması münasebetiyle Türkiye'nin milli davasıymış gibi algı yaratmaya çalışılmakta.

Şöyle etrafınıza baktığınızda, ABD bir tarafta Suudileri yanına çekerek İran devletine karşı silahlandırırken, Rusya da Söçi de Türkiye ve İranla Suriye sınırı ve 911 km karelik alanda DEAŞE yönelik müttefik görünümünü vererek kendilerini şirin göstermekteler. Bunun yanında Rusya'nın Esad ile sarmaş dolaş samimi yaklaşımlarından da anlaşılaşacağı gibi, dünya'nın stratejisine yön veren ABD ve Rusya gibi iki emperyal devletler:" tavşana kaç,tazıya tut" taktiğiyle kendi sömürgelerini daha da katmerleştirmekteler.

Coni'lerin derdi, zengin ortadoğudaki yeraltı kaynaklarını ele geçirmek,dünya liderliğini elinde tutmak. Ruslar ise, asırlardır hayal ettikleri AKDENİZ yani sıcak denizlere inebilmek, kendi üssünü kurarak ABD'nin ileride kendisine zarar vermesin ayrıca, bu coğrafyalarda gerek silah sanayi olarak, gerekse de ticari ağ bağlantısını ele geçirerek ziyadesiyle nemalanma politikasını güdmekteler. Rusya benim kanımca bu hayallerine kavuştu.PUTİN Rus tarihine geçti bile, neden dersenizse, Suriye'nin şimdiye kadar onlarca defa yönetimi değişmesi gerekirken, Rusya ESAT'a en büyük desteği bir tarafta verirken, ABD'nin de bir taraftan Türkiye sınırında PYD,PKK gibi terör örgütlerine koridorlar açarak onların o bölgelere konuşlanmasını sağladılar.

Bunların nasıl sağlandığını daha üç beş gün öncesinde PKK/PYD terör örgütlerinin AFRİN 'de ABD'nin onlara dünyanın gözünün içerisine bakarak vermiş olduğu savaş oyuncakları, mecazi anlamda söylüyorum, Roket atarından tutunda,zırhlı ağır silahlarla, Apo'nun posterleri ve paçavralarla boy gösterme küstahlığını yapmışlardır. Bu silahları o canilere veren kim? Tabi ki, emperyal ABD şimdi kalkmış bize ABD adaletinden bahsediyor. İlk önce kendisinin yapmış oldukları haksızlıkların muhasebesini yapsın ondan sonra Türkiye hakkında yorum yapsın. Zira işine gelmeyeceğini kendileri de gayet iyi biliyorlar. Bazı realiteler gözlerine saplansa dahi umursamaz görünmekteler. Bu gün ortadoğuyu kan gölüne çeviren kanla beslenen emperyal küresel güçlerin canavarı haline gelen Deaş Mısır da 300 'ün üzerinde mazlum vatandaşın ölümüne sebebiyet vermiştir. Bu küresel güçlerin olayın müsebbi olduklarını unutmamak gerekir.Dünya'nın dört bir yanına hakimiyet sağlamaya çalışan bu şer güçler hiç bir yılgınlık göstermeden gerek misyonerlik, gerekse de ajanlık faaliyetlerini en üst seviyede rasyonel bir şekilde devam ettirmekteler.

Özellikle Türkler ve müslümanlar şunu iyi analiz etsinler ki, bu kefere soyları ister Rusya olsun ister ABD olsun bunların içlerindeki bizlere yönelik hasmane düşüncelerini silip atmak mümkün değil. Çağın gereğine uygun olarak onlar nasıl bizlere politik yaklaşımvyaparak böğrümüze, böğrümüze hancer saplıyorlarsa bizlerde bunlara karşı hiç bir zaman kayıtsız ve uyuşuk olmadan,önümüzü açabilecek her türlü gelişmişliği ve teknolojiyi hat safhada kullanarak bu sömürücü, kan emicilerden daha üstün seviyelere gelmeliyiz. Gerek iç politika da gereksede dışta bir ve beraberliğimizi her zaman göstermemiz gerektiğine inanıyorum. Coni'ler Rıza SARRAF üzerinden ülkemizi ve bizleri yönetenleri zor duruma düşürmek için senaryolar yaparken, eğer bizlerde işin siyaset sarmalına takılıp kalırsak, içimizden oh diye keyf alıyorsak gerçekten kanımızı tahlil ettirmemiz gerekir.

Derdimiz AKP,CHP,MHP veya HDP değil derdimiz Türkiye'yi darboğaza sokmak isteyen ve dünya'nın gözü önünde yaftalamaya çalışan emperyal güçlere karşı dik durmaktır. Bizler hiç kimsenin partisini değiştirmesiyle alakalı bir derdimiz yok. Sadece yanlış algılanan algılara karşı daha rasyonel düşünceler içinde milli birlik ve bütünlüğümüzün devamı adına destek olalım.Hiç bir şey bilmiyorsakta yorum yapmaktan kaçınmalıyız. ABD adaletinin adil olmayacağını algılamak gerektiğine inanıyorum. Saygılarımla..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner280