Altın fiyatları ne kadar oldu?

Güne düşüşle başlayan altının gram fiyatı 382,8 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 628 liradan, cumhuriyet altını da 2.558 liradan satılıyor.

banner279
28 Nisan 2020 Salı 12:24
Altın fiyatları ne kadar oldu?


Altın fiyatları geçtiğimiz haftanın son işlem gününde kendi rekorunu kırarak 389 lira seviyelerini gördükten sonra, günü 387 lira seviyesinde tamamlamıştı. Dün ise kapanışa doğru düşüşe geçen gram altın günü 385 liradan kapattı. Bugüne düşüşle başlayan altın saat 11.50 itibarıyla 382,8 liradan işlem görüyor.

ÇEYREK VE CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Aynı dakikalarda çeyrek altın 628 liradan, cumhuriyet altını da 2.558 liradan satılıyor. Altının ons fiyatı ise şu dakikalarda 1.702 dolar seviyesinde bulunuyor. Analistler, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınında vaka sayısındaki artışın ivme kaybetmesi ve ülkelerin sınırlamaları gevşetmeye başlayacaklarına ilişkin beklentilerin risk iştahını artırdığını, bunun da altınfiyatları üzerinde baskıya neden olduğunu söyledi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287