Altın fiyatları ne kadar oldu?

Geçtiğimiz hafta artışını sürdüren altın, cuma günü rekor seviyelere ulaşmıştı. 

banner279
26 Mart 2018 Pazartesi 15:05
Altın fiyatları ne kadar oldu?

Gram ve çeyrek altın fiyatları kapsamında yatırımlarına yön verecek olan vatandaşlar, piyasalardaki hareketlerin nabzını yokluyor. Geçtiğimiz hafta artış eğilimini sürdüren altın, cuma günü rekor seviyeye ulaşmıştı. 
Altın fiyatları ve dolar fiyatları yükselişleri ile rekor üzerine rekor kırmaya devam ediyor. Altın ve dolar fiyatlarındaki son artışların ardından çeyrek altın ve gram altın fiyatlarındaki son durum ne oldu?

Son zamanlarda dolar kuru ve altının yükseliş eğiliminde hareket eden ve rekor üzerine rekor kıran altının gram fiyatı, bu hafta 173 lira olan fiyatı ile tüm zamanların zirvesini gördü.

 Haftaya 165,5 lira seviyesinden başlayan altının gram fiyatı, cuma günü 173 lira ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. Haftalık bazda bakıldığında yükselişini üst üste üçüncü haftaya taşıyan altının gram fiyatı, bu hafta yüzde 4,3 getiri sağlarken, haftayı ise 172,6 liradan tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287