Altın fiyatları tarihi rekorunu kırdı !

Gram altın fiyatları gün içerisinde yükselişini sürdürerek 342 lira ile tarihi rekor kırarken; çeyrek altın 559 lira oldu.

banner279
30 Mart 2020 Pazartesi 16:49
Altın fiyatları tarihi rekorunu kırdı !

Gram altın fiyatları gün içerisinde yükselişini sürdürerek 342 lira ile tarihi rekor kırarken; çeyrek altın 559 lira, Cumhuriyet altını da 2.231 liradan işlem görüyor
Altın gramı rekor tazeleyerek iç piyasalarda 342 lira civarında seyrediyor. Çeyrek altın ise 559 liradan satılıyor. Çin'de görülüp dünyaya yayılan yeni tip corona virüsten dolayı oluşan küresel risk ile altının ons fiyatı bin 621 dolara yükseldi.nalistler, virüs salgınının ekonomik etkilerini azaltmak için dünya genelinde atılan adımlara karşın vaka ve ölüm sayısının artmaya devam ettiğini belirterek, sürece dair kontrol mekanizmalarının tamamen virüsün seyrine bağlı olması ve bu paralelde oluşan belirsizliklerin konuya ilişkin endişelerin gündemde kalmasına yol açtığını vurguluyor. 
 

Son Güncelleme: 30.03.2020 19:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287