Personel Genel Müdürü Gökmen Çiçek’ten Anlam Dolu Paylaşım

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yakın çalışan, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü Gökmen Çiçek “Bana Süleyman Soylu bakanı en çok üzen ve affedemediği şey ne diye sorsalar bence şehit ailelerine karşı yapılan saygısızlık derim” dedi.

banner279
23 Mayıs 2020 Cumartesi 19:30
Personel Genel Müdürü Gökmen Çiçek’ten Anlam Dolu Paylaşım

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü Gökmen Çiçek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sn bakanımızın şehit ailelerine karşı ne zaman, nerede ve hangi koşulda olursa olsun gösterdiği hassasiyet hepimize her zaman örnek olmuştur. Bana Süleyman Soylu bakanı en çok üzen ve affedemediği şey ne diye sorsalar bence şehit ailelerine karşı yapılan saygısızlık derim” dedi.

Çiçek’in sosyal medya hesabından yayınladığı video da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’un kendisini en çok etkileyen bir olayı anlatırken gözyaşlarını tutamadığı görünüyor.

Haber: Uğur Gencer

Son Güncelleme: 23.05.2020 19:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287