Eylül Ayında Turistler Plajları Doldurdu

Antalya’nın Alanya ilçesinde plajlar, yazlıkçıların gitmesiyle birlikte vede okulların açıldığı için turistlere kaldı.

banner279
20 Eylül 2017 Çarşamba 10:25
Eylül Ayında Turistler Plajları Doldurdu

Antalya’nın Alanya ilçesinde plajlar, yazlıkçıların gitmesiyle birlikte vede okulların açıldığı için turistlere kaldı.

Alanya Meteoroloji İstasyon Müdürlüğün tarafından alınan tahminlere göre hava sıcaklığı 31 derece, nem oranı yüzde 73 ölçüldüğü ilçede sıcak havayı fırsat bilen turistler plajlara gitti. 

Yazlıkçıların gitmesi ve okulların açıldığı için yerlilerin rağbet göstermediği ünlü Kleopatra, Damlataş ve Keykubat plajlarına gelen yabancı turistler denizin tadını doyasıya çıkardı. 

Bazıları güneşlenmeyi tercih yaptı pek çok kişi de denize girerek yüzme yaptı. 

Bazı tatilciler ise günübirlik tekne turlarına katıldı Alanya’nın doğal güzelliklerinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. 

Meteoroloji yetkilileri, ilçede hava sıcaklığın etkisi önümüzdeki günlerde artarak devam edeceğini söyledi.

TÜRK MİSAFİRLERİMİZ İLÇEDEN AYRILDI

Pazartesi günü itibariyle okulların açılmasından dolayı Türk misafirlerin ilçeden ayrıldığı söyleyen Türkiye Seyahat Acantaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu, ”Şuan bölgemizde bulunan müşteri potansiyeli Avrupa ve Rusya’dan gelen kişiler. 

Ağırlıklı Türk misafirlerimiz gittiğin dolayı yabancı turistlerimiz ağırlıyoruz. Şuan gidişatımız ekim ayı sonuna kadar çok iyi gözüküyor.

(Erdal Anak / İHA)

Son Güncelleme: 20.09.2017 10:54
Anahtar Kelimeler:
EkonomiTuristEylül Ayı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287