Sağanak yağış hayatı felç etti.

Antalya’da gece saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak yağış hayatı felç etti. Cadde ve sokaklarda yağmur sebebiyle araçlar güçlükle ilerlerken , bazı yerlerde ağaçlar yola devridi.Antalya’da dün akşam saatlerinde başlayan ve gece...

banner279
30 Kasım 2016 Çarşamba 09:28
Sağanak yağış hayatı felç etti.

Antalya’da gece saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak yağış hayatı felç etti. Cadde ve sokaklarda yağmur sebebiyle araçlar güçlükle ilerlerken , bazı yerlerde ağaçlar yola devridi.


Antalya’da dün akşam saatlerinde başlayan ve gece geç saatlerde şiddetini arttıran şiddetli yağmur, turizm kentinde hayatı olumsuz etkiledi. Gece saat 01,00 sıralarında başlayan yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluşurken, yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar araçları ile zor anlar yaşadı. Şiddetli yağmur nedeni ile Güzeloba mahallesinde bir kamyon, yol kenarında bulunan suya dolu boşluğa düştü. Sol ön tekeri tamamen suya gömülen ve yan yatan kamyonu sürücüsü ise bırakıp gitti.
Avni Tolunay Caddesi üzerinde orta refüjde buluna bir ağaç ise yola devrildi. Şans eseri ölen ve yaralananın olmadığı olay sonrası yol uzun süre trafiğe kapatıldı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibinin uzun uğraşının ardından yol trafiğe açıldı. Güzeloba Havaalanı Caddesi üzerinde biriken suda ise araçlar ilerlemekte zorlandı. Bazı araçlar ise yollarda kaldı. Yaklaşık bir saat etkili olan şiddetli yağış yerini daha sonra açık bir havaya bıraktı. Antalya’da yağışlı havanın bugünde devam etmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 30.11.2016 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287