Vali Ersin Yazıcı, Batı Antalya Esnaf Odaları Başkanlarıyla Buluştu

Antalya Valisi Ersin Yazıcı,Batı Antalya Esnaf Odaları Başkanlarıyla bir araya geldi.

banner279
04 Eylül 2020 Cuma 13:12
Vali Ersin Yazıcı, Batı Antalya Esnaf Odaları Başkanlarıyla Buluştu

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Korkuteli Seyir Park’ta Pandemi tedbirleri çerçevesinde düzenlenen akşam yemeğinde, Batı Antalya Esnaf Odaları Başkanlarıyla bir araya geldi. Vali Ersin Yazıcı’nın başkanlık ettiği toplantıya, Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, AESOB Başkanı Adlıhan Dere’yle Batı Antalya Esnaf Odaları Başkanları eşlik etti. 


Batı Antalya Esnaf Odaları Başkanlarından; Elmalı Esnaflar Odası Başkanı Hüseyin Aslan, Elmalı Ulaştırma Hizmetleri Odası Başkanı Arif Kıvrak, Finike Esnaflar Odası Başkanı B.Sıtkı Çobanoğlu, Finike Ulaştırma Hizmetleri Odası Başkanı Ziya Aydemir, Hasyurt Esnaflar Odası Başkanı Hüseyin İnce, Demre Esnaflar Odası Başkanı Mahmut Kemal Perçin, Kaş Esnaflar Odası Başkanı Ali Çalışkan, Kaş Ulaştırma Hizmetleri Odası Başkanı Mustafa Demirtepe, Kemer Esnaflar Odası Başkanı Bolat Ünsal, Kemer Ulaştırma Hizmetleri Odası Başkanı Mustafa Tıraş, Korkuteli Esnaflar Odası Başkanı Fahrettin Özbek, Korkuteli Elektrikçiler Odası Başkanı Hasan Ülkü, Korkuteli Şoförler Odası Başkanı Kemal Istık, Kumluca Esnaflar Odası Başkanı Selçuk Çınar ve Turunçova Esnaflar Odası Başkanı Mustafa Erbaş toplantıda hazır bulundular. 


Esnaf ve Sanatkârlar Toplumun Direğidir, Esnafımızın Daima Yanındayım...
Vali Ersin Yazıcı, Batı Antalya Esnaf Odaları Başkanlarıyla keyifli bir akşam yemeği eşliğinde tek tek sohbet ederek esnafın talep ve beklentilerini dinledi. Sorunların çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunuldu. Batı Antalya Esnaf Odaları Başkanları, Pandemi yüzünden yaşadıkları sıkıntıları dile getirirken bu sıkıntıların en aza indirilebilmesi için çözüm istediklerini dile getirdiler.


Esnafın her zaman yanında olduğunu ve destek vereceğini söyleyen Vali Ersin Yazıcı, sorunların tek tek çözümü için gayret göstereceklerini dile getirdi.Vali Ersin Yazıcı: “Esnaf ve Sanatkâr, toplumun temel direğidir. Esnafımızın, ülkemiz ekonomisi açısından üstlendikleri görev elbette ki çok önemli.  Covid 19 salgını yüzünden toplumun her kesiminin özellikle esnafımızın büyük sıkıntılar yaşadıklarının farkındayız. Bu sıkıntıları en aza indirmek için devlet olarak daima yanınızda olacağız. Maske mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edip tedbirlere riayet ederek mücadele etmeliyiz ki bu sıkıntılı günleri birlik beraberlik anlayışıyla hep birlikte en kısa zamanda atlatabilelim. Devlet olarak biz her zaman esnafın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.” dedi.


Esnaf ve Sanatkârlardan rol model olarak eğitime destek vermelerini istiyorum…


Vali Ersin Yazıcı: “Eğitim bizim geleceğimizdir. Ben de eğitime çok önem veren bir idareci olarak okullarda, özellikle meslek liselerinde zanaatkârlığın güzel kazanımlarının iyice anlatılmasını istiyorum. Öğrencilerin zanaat sahibi olmaya özendirilmesini, yetenekleri doğrultusunda mesleki seçimlerini yapabilmelerini sağlamalıyız. Esnaflar olarak geleceğimizin teminatı gençlere sahip çıkmanızı istiyorum. Meslek Lisesi öğrencilerimizin özgüven eksikliklerinin, sizin gibi deneyimli esnafların onlara sahip çıkmasıyla giderilebileceğine inanıyorum. Okullara gidip kendinizi zanaatınızı anlatıp onlara rol model olmalısınız.” diyerek esnaflardan eğitime destek olmalarını istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287