Ardahan'da Kar ve tipi nedeniyle mahsur kalanlar kurtarıldı

Ardahan’da kar ve tipi nedeniyle 43 köy ile ulaşım sağlanamıyor. Tipi nedeniyle köylüler de yolda mahsur kaldı.İl genelinde etkili olan kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor. Alınan bilgilere göre, merkezde ve ilçelerde toplam 43...

banner279
12 Aralık 2016 Pazartesi 16:44

Ardahan’da kar ve tipi nedeniyle 43 köy ile ulaşım sağlanamıyor.

Tipi nedeniyle köylüler de yolda mahsur kaldı.İl genelinde etkili olan kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor. Alınan bilgilere göre, merkezde ve ilçelerde toplam 43 köy yolu ulaşıma kapandı. Ardahan-Posof karayolunun Ilgar Dağı ile Ardahan-Artvin yolunun Sahara mevkisinde kar yağışı ve tipi nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Görüş mesafesinin aşırı düştüğü karayolunda sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.Kazlıköy ve Çetinsu köyü yolunda mahsur kalan vatandaşlar ise durumu İl Kriz Merkezine bildirdi. Bunun üzerine iş makinalarıyla tipi dolayısıyla kapanan yol açılarak mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı.
 

Son Güncelleme: 12.12.2016 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287