5 iş yeri, 4 eve giren hırsızlar yakalandı

İzmir’in Torbalı ilçesinde, iki ayda beş iş yeri ve dört eve girerek binlerce liralık soygun yapan iki hırsız düzenlenen operasyonla yakalandı.Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi’nde yaşanan hırsızlık olayları vatandaşları canından...

banner279
11 Ağustos 2016 Perşembe 11:06
5 iş yeri, 4 eve giren hırsızlar yakalandı

İzmir’in Torbalı ilçesinde, iki ayda beş iş yeri ve dört eve girerek binlerce liralık soygun yapan iki hırsız düzenlenen operasyonla yakalandı.
Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi’nde yaşanan hırsızlık olayları vatandaşları canından bezdirdi. İddialara göre, son iki ayda toplamda beş iş yeri ve dört ev hırsızlar tarafından soyuldu. Olay sonrasın ise eve gelen ekipler, titiz bir çalışmayla parmak izi aldı. Binlerce lira vurgun yapan hırsızlar, kısa süre içerisinde tespit edildi. Elde edilen bulgulardan yola çıkan jandarma, olayların faili M.R.R.’ı operasyonla yakaladı. M.R.R. da ifadesinde M.A.K.’ın ismini verince, bu şahısta ekipler tarafından gözaltına alındı.
Para, ziynet eşya, teknolojik cihazlar ve telefon gibi eşyaları çaldıkları anlaşılan M.A.K. ve M.R.R. isimli şahısların daha öncede çok sayıda olaya karıştığı belirtildi. İki zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
(İHA)

Son Güncelleme: 11.08.2016 13:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287