5 terörist daha öldürüldü !

Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesindeki operasyonda, aralarında terör örgütünün PKK’nın sözde Mardin sorumlusunun da bulunduğu 5 teröristin öldürüldüğünü duyurdu.Mardin Valiliğinden yapılan açıklamada, “Nusaybin ilçesi Büyükkardeş...

banner279
29 Kasım 2016 Salı 16:32
5 terörist daha öldürüldü !

Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesindeki operasyonda, aralarında terör örgütünün PKK’nın sözde Mardin sorumlusunun da bulunduğu 5 teröristin öldürüldüğünü duyurdu.


Mardin Valiliğinden yapılan açıklamada, “Nusaybin ilçesi Büyükkardeş Mahallesi mevkiinde bugün icra edilen Şehit Güvenlik Korucusu Hasan Gündüz Operasyonunda, aralarında Mardin sorumlularının da olduğu değerlendirilen 5 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Bununla birlikte, 2 adet M-16 piyade tüfeği, 3 adet kaleşnikof piyade tüfeği, 1 adet Uzi marka makinalı tabanca, 1 adet tabanca, 8 adet EYP devre düzeneği, 2 adet el bombası, silahlara ait çok sayıda mühimmat ve örgütsel doküman ele geçirilmiştir. Vatandaşlarımızın, huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik faaliyetlerin kararlılıkla devam edeceği kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.
 

Son Güncelleme: 30.11.2016 03:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287