9 derneğe FETÖ operasyonu: 60 gözaltı

Bolu’da Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı çıkartılan 60 kişi, ifadeleri alınmak üzere Bolu Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Edinilen bilgiye göre, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı...

banner279
02 Ekim 2016 Pazar 23:48
9 derneğe FETÖ operasyonu: 60 gözaltı

Bolu’da Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı çıkartılan 60 kişi, ifadeleri alınmak üzere Bolu Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı sonrasında Bolu Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Terörle Mücadele ekipleri tarafından Bolu Sanayici ve İşadamları Derneği (BOSİAD), Kimse Yok mu Derneği, Abant Çalışanlar Derneği, Bolu İdareciler ve Emeklileri Dayanışma Derneği, Bahar Derneği, Köylerimizi Kalkındırma ve Yaşatma Derneği, Doruk Akademi Gençlik Derneği, Ümit Din Görevlileri Derneği, Detay Mimar ve Mühendisler Derneği’ne operasyon düzenlendi. Derneklerde bulunan çok sayıda evrak ve dokümana el konuldu.
Savcılık kararıyla haklarında gözaltı kararı bulunan 60 kişi ev ve iş yerlerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
(İHA)

Son Güncelleme: 03.10.2016 00:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287