Adana'da camiden bağış kutusu çalan yaşlı adam tutuklandı

Adana’da bir camideki bağış kutusunu çalan 65 yaşındaki adam, mahkemece tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Tahsilli Mahallesi’nde meydana geldi. 11 Temmuz 2016 tarihinde Aksekili Camii’nde bağış kutusunun çalındığını...

banner279
14 Ağustos 2016 Pazar 12:18
Adana'da camiden bağış kutusu çalan yaşlı adam tutuklandı

Adana’da bir camideki bağış kutusunu çalan 65 yaşındaki adam, mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Tahsilli Mahallesi’nde meydana geldi. 11 Temmuz 2016 tarihinde Aksekili Camii’nde bağış kutusunun çalındığını fark eden imam, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, güvenlik kamerasını inceledi. Yapılan incelemede yaşlı bir adamın camiye girerek bağış kutusunu alıp götürdüğü görüldü. Polis buradan belirlediği eşkal ile zanlıyı aramaya başladı. Polis zanlıyı ararken 6 Ağustos 2016 tarihinde bu kez Meydan Mahallesi Bakım Yurdu Caddesi İstiklal Camii yakınlarında eşkale benzer bir şahıs görüldü. Polis hemen harekete geçerek zanlıyı yakaladı. Yapılan çalışmada 65 yaşındaki Mustafa D.’nin daha önce bağış kutusunu çalan zanlı olduğu, İstiklal Camii’nden de hırsızlık yapmaya çalıştığı belirlendi. Polis zanlıyı sorguladıktan sonra adliyeye sevk etti.
Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
(İHA)

Son Güncelleme: 14.08.2016 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287