adana da kandemir yaluk öldüren şahır yakalandı

Adana’da yaklaşık 3 ay önce üniversiteli genci öldüren kiralık katil yakalandı. Genci, bir yazlık ve dükkan karşılığında öldürdüğünü itiraf eden zanlı, tutuklandı. Edinilen bilgiye göre olay, Çukurova ilçesine bağlı Mahfesığmaz...

banner279
09 Ağustos 2016 Salı 09:38
adana da kandemir yaluk öldüren şahır yakalandı
Adana’da yaklaşık 3 ay önce üniversiteli genci öldüren kiralık katil yakalandı. Genci, bir yazlık ve dükkan karşılığında öldürdüğünü itiraf eden zanlı, tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre olay, Çukurova ilçesine bağlı Mahfesığmaz Mahallesi 79083 Sokak’taki Onur Apartmanın otoparkında 14 Mayıs 2016 tarihinde meydana geldi. İddiaya göre, üniversite öğrencisi Kandemir Yaluk, annesi Aysel Yaluk ile gece yarısı eve dönerken kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi. “Cinayet, kız yüzünden işlendi” iddialarını araştıran Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bir yandan da kaçan aracın plakasını tespit etmek için bölgedeki tüm güvenlik kameralarını incelemeye aldı

Polis, Kandemir Yaluk’un eski kız arkadaşı S.Y.’nin yeni sevgilisi Muhammet Emin Kahraman’ın çevrede çıkan dedikodular yüzünden küçük düştüğü için cinayetin işlendiğini tespit etti. Güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, Kahraman ailesi tarafından olaydan bir gün önce apartmanın çevresinde inceleme yapılarak cinayetin planlandığını, sonra da ‘kiralık katil’ tutularak gencin öldürüldüğünü tespit etti. Olayla ilgili Muhammet Emin Kahraman, annesi Gülesin Kahraman kızları Ramize Ç. ile Rezzan S., damatları Burhan S. ile Gökhan Ç. gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan Muhammet Emin Kahraman ve annesi Gülesin Kahraman tutuklanırken, Ramize Ç. ile Rezzan S., Burhan S. ile Gökhan Ç. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Cinayetin azmettiricisi olduğu öne sürülen baba Ali Kahraman olaydan bir ay sonra yakalanarak cezaevine gönderildi. Polis, üniversiteli Kandemir’i öldüren kiralık katilin peşine düştü. 3 ay boyunca kaçan Harun E. Adana’nın Ceyhan ilçesine bağlı Doruk Mahallesi’nde sevgilisinin yanına giderken yakalandı. Emniyette sorgulanan kiralık katil Harun E.’nin "Muhammet Emin Kahraman kız arkadaşının eski sevgilisi ile görüştüğü yolunda dedikodular çıkınca jiletle kendisine zarar veriyordu. Babası bu duruma çok üzülmüş olmalı ki beni çağırıp, Kandemir’i öldürmem karşılığında bana Adana’da bir dükkan, Mersin’de ise bir yazlık vereceğini söyledi. Kabul ettim. Cinayeti işledikten sonra kaçtım. Hatta Ali Kahraman yakalanmamam için saçlarımı eliyle jiletle kazıdı. Dükkanı da üzerime almadım bir avukata vekalet verdim. Olaydan bir gün önce Ali Kahraman, oğlu ve eşiyle öldüreceğim gencin evinin önüne gidip keşif yaptık. Burada bir süre bekledik, ancak kimse gelmeyince iş öbür güne kaldı. Ertesi gün tekrar olay yerine geldik Ali Kahraman, oğlu ve eşi oradaki bir kafeye gidip yemek yerken daha önce fotoğrafı gösterildiği için tanıdığım genci tabanca ile apartmana girerken vurup kaçtım. Tabanca sesini duyan Ali Kahraman, eşi ve oğlu da olayın tamamlandığını düşünerek oradan ayrılıp Niğde’ye kaçmışlar" dediği öğrenildi.
Zanlı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında katil zanlısı pişman olduğunu belirterek, "Genç bir adamı öldürdüğüm için pişmanım" dedi. Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
(İHA)

Son Güncelleme: 09.08.2016 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287