Adana’da 63 emniyet mensubu gözaltına alındı

Adana’da, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında 63 emniyet mensubu gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü...

banner279
16 Ağustos 2016 Salı 09:21
Adana’da 63 emniyet mensubu gözaltına alındı

Adana’da, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında 63 emniyet mensubu gözaltına alındı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) emniyet yapılanmasıyla ilgili yaptığı çalışmalar sonucu bugün saat 05.00’de Adana merkezli 69 adres ve 69 şüpheliye eş zamanlı operasyon yapıldı. 63 kişinin gözaltına alındığı operasyonla ilgili çalışmalar devam ediyor.
Bugüne kadar yapılan çalışmalarda ise 15’i emniyet müdürü, 43’ü başkomiser, komiser, komiser yardımcısı, 63’ü polis memuru olmak üzere toplam 121 emniyet mensubunun gözaltına alındığı belirtildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 16.08.2016 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287