Balıkesir’de FETÖ operasyonu: 20 gözaltı

Balıkesir’in Gönen ilçesinde aralarında gıda ve enerji gibi sektörlerde tanınmış isimler ile kamu çalışanlarının da bulunduğu 20 kişi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. FETÖ/PYD operasyonu kapsamında Gönen’de...

banner279
15 Ağustos 2016 Pazartesi 09:34
Balıkesir’de FETÖ operasyonu: 20 gözaltı

Balıkesir’in Gönen ilçesinde aralarında gıda ve enerji gibi sektörlerde tanınmış isimler ile kamu çalışanlarının da bulunduğu 20 kişi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
FETÖ/PYD operasyonu kapsamında Gönen’de iş dünyasına yönelik düzenlenen operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Operasyonda Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nde görevli eski müdür ile hastane personelleri ve gıda ile enerji sektörlerinde bulunan iş adamlarının da bulunduğu 20 kişi Gönen Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.
Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda kitap, tablet ve bilgisayar gibi bazı materyallere el konuldu.
(İHA)

Son Güncelleme: 15.08.2016 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280