Bursa otobanında can pazarı: 1 ölü, 1 yaralı

Bursa otobanında yaşanan kazada kamyonun altında kalan motosikletli gençlerden biri hayatını kaybederken, diğeri ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.Kaza, saat 22.45 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Geçit Mahallesi otoban kavşağında...

banner279
12 Ağustos 2016 Cuma 10:24
Bursa otobanında can pazarı: 1 ölü, 1 yaralı

Bursa otobanında yaşanan kazada kamyonun altında kalan motosikletli gençlerden biri hayatını kaybederken, diğeri ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Kaza, saat 22.45 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Geçit Mahallesi otoban kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 CUF 24 plakalı motosikletin sahibi İ.S. (23), 16 yaşındaki arkadaşı T.Ç. ile birlikte motosiklet bakmak için Yıldırım ilçesine yola çıktı. Kestirme Bursa otobanından gitmek için hareket eden gençler, Geçit bağlantı noktasından çıkmak istedi. Otobana çıktıklarında İzmir istikametinden gelen kamyonu fark edemeyen gençler, ne olduğunu anlayamadan kamyonun tekerleri arasında kaldı.
Olay yerine gelen Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri kamyonun altındaki gençleri kurtarmak için seferber oldu. Yapılan tüm çalışmalara rağmen 16 yaşındaki T.Ç. feci şekilde can verdi. Tekerlerin altından çıkarılan İ.S. ise ağır yaralı olarak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Son Güncelleme: 12.08.2016 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287