Bursa’da bisiklet hırsızı kamerada

Bursa’da 10 yaşındaki çocuğun karne hediyesi bisikletini çalan hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı. Olay Merkez Osmangazi ilçesi Koğukçınar Mahallesi’nde meydana geldi. Eski bisikletiyle gelip kapısı açık apartmana giren 30 yaşlarındaki...

banner279
29 Ağustos 2016 Pazartesi 10:58

Bursa’da 10 yaşındaki çocuğun karne hediyesi bisikletini çalan hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı.
Olay Merkez Osmangazi ilçesi Koğukçınar Mahallesi’nde meydana geldi. Eski bisikletiyle gelip kapısı açık apartmana giren 30 yaşlarındaki hırsız, keşif yaptıktan bir süre sonra olay yerinden ayrıldı. Tekrar yürüyerek apartmana gelen hırsız; Özgenur K.’ya (10) ait bisikleti çalarak uzaklaştı. Bisikletinin çalındığını fark eden küçük kız, ailesine haber vererek bodrumdaki bisikletinin yerinde olmadığını söyledi.

EKİPLER GÜVENLİK KAMERASINI İNCELEDİ
Bisikletlerinin çalındığını fark eden aile hemen polis ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine apartman girişinde bulunan güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, bisikletin kimliği tespit edilemeyen 30 yaşındaki hırsız tarafından çalındığını belirledi.

"ÇOCUĞUM ÇOK ÜZÜLDÜ"
Anne Sevim K. kızına karne hediyesi olarak bu bisikleti aldığını belirterek, "Çocuğum çok üzüldü. Kaliteli güzel bir bisikletti. Polisler inşallah hırsızın kimliğini tespit edip bisikletimizi bulurlar" dedi.
Hırsızlık Masası ekipleri de 2 bin liralık bisikletin bulunması için çalışma başlattı.
(İHA)

Son Güncelleme: 29.08.2016 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287