Dargeçit’te çatışma: 7 yaralı

Mardin’in Dargeçit ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaşanan çatışmada, 3 asker, 3 korucu ve sivil bir kadın yaralandı. Olay, Dargeçit ilçe girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir grup terörist burada bulunan...

banner279
02 Eylül 2016 Cuma 20:05
Dargeçit’te çatışma: 7 yaralı

Mardin’in Dargeçit ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaşanan çatışmada, 3 asker, 3 korucu ve sivil bir kadın yaralandı.
Olay, Dargeçit ilçe girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir grup terörist burada bulunan güvenlik noktasına roketatar ve namlulu silahlarla saldırdı. Saldırının ardından çatışma çıktı. Çatışmada 3 asker, 3 korucu ve sivil bir kadın yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Çok sayıda asker sevkiyatının yapıldığı bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 02.09.2016 20:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287