DEAŞ hedefleri vuruldu: 11 terörist öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı’nın 98’inci gününde DEAŞ’a ait 4 barınma yerinin imha edilerek 11 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK, Fırat Kalkanı Harekatı’nda 29 Kasım...

banner279
29 Kasım 2016 Salı 09:36

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı’nın 98’inci gününde DEAŞ’a ait 4 barınma yerinin imha edilerek 11 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
TSK, Fırat Kalkanı Harekatı’nda 29 Kasım 2016 günü saat 07.00’a kadar meydana gelen gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Açıklamada, hava kuvvetlerine ait uçaklar tarafından, Baratah, Dana ve Zarzur bölgesinde DEAŞ terör örgütü mensuplarınca kullanılan 4 barınma yeri ve silahlı İHA ile DEAŞ’a ait silahlı 2 aracın imha edildiğini açıkladı. Her iki harekat neticesinde toplam 11 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği kaydedildi.
 

Son Güncelleme: 29.11.2016 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287