Devlet Bahçeli DEAŞ’ın 2 Türk askerini Yakarak Şehit Ettiği İddialarına İlişkin Konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sosyal medyada dolaştırılan ve iki askerimizin yakıldığını gösteren vahşet temalı video eğer doğruysa, eğer bu canilik yapılmışsa IŞİD’in içte ve dışta tüm eli kanlı teröristleri son ferdine...

banner279
24 Aralık 2016 Cumartesi 13:51
Devlet Bahçeli DEAŞ’ın 2 Türk askerini Yakarak Şehit Ettiği İddialarına İlişkin Konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sosyal medyada dolaştırılan ve iki askerimizin yakıldığını gösteren vahşet temalı video eğer doğruysa, eğer bu canilik yapılmışsa IŞİD’in içte ve dışta tüm eli kanlı teröristleri son ferdine kadar yok edilmelidir" dedi.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Siyaset ve Liderlik Okulu 13’üncü Dönem Sertifika töreninde yaptığı konuşmada, DEAŞ’ın 2 Türk askerini yaktığı iddia edilen videoya ilişkin, "Sosyal medyada dolaştırılan ve iki askerimizin yakıldığını gösteren vahşet temalı video eğer doğruysa, eğer bu canilik yapılmışsa IŞİD’in içte ve dışta tüm eli kanlı teröristleri son ferdine kadar yok edilmelidir. El Bab şerefsiz zebanilerin tepesine yıkılmalı, alayı birden yakılmalıdır. Bu videonun gerçekle ilgisi var mıdır? IŞİD’in elinde bulunan askerlerimizin son durumu nedir? Milli vicdanda beliren şüphe ve merak derhal giderilmelidir. IŞİD’i ihmal edip Orta Doğu’ya salan karanlık ve kalleş küresel güç merkezleri dökülen kanlardan birinci derecede mesuldur. ABD’nin dış politikası zannederim yayılmacı ve kaos imalatçısı İngiliz aklı yönlendirmektedir" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 24.12.2016 14:57
Anahtar Kelimeler:
Devlet Bahçeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iranli turk 2016-12-28 02:25:47

Merhaba. Biz iran turkleri olarak hich mezhep dushunmeden her zaman turkiyenin arkasindayiz.

banner287