Diyarbakır’da 2 belediyeye kayyum atandı

Diyarbakır’da başkanları terör soruşturması çerçevesinde tutuklanan Yenişehir ve Kayapınar ilçe belediyelerine kayyum atandı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca “PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olma” soruşturması çerçevesinde...

banner279
08 Aralık 2016 Perşembe 11:08
Diyarbakır’da 2 belediyeye kayyum atandı

Diyarbakır’da başkanları terör soruşturması çerçevesinde tutuklanan Yenişehir ve Kayapınar ilçe belediyelerine kayyum atandı.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca “PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olma” soruşturması çerçevesinde önceki gün gözaltına alınan Kayapınar Belediye Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın ve Yenişehir Belediye Eş Başkanı Selim Kurbanoğlu, dün sevk edildikleri adliyede “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçlamasıyla tutuklanmıştı. Tutuklanan belediye başkanlarının yerine ilçe kaymakamları kayyum olarak görevlendirildi. Kaymakam Dr. Mehmet Özel Yenişehir Belediyesine, Kaymakam Mustafa Kılıç ise Kayapınar Belediyesine atandı.
 

Son Güncelleme: 08.12.2016 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287