Elazığ’daki saldırıyla ilgili flaş gelişme

Muş’ta terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda, Elazığ’daki saldırıyla ilgili 1 kişinin de içinde bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgilere göre, terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda, Elazığ...

banner279
18 Ağustos 2016 Perşembe 20:51
Elazığ’daki saldırıyla ilgili flaş gelişme

Muş’ta terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda, Elazığ’daki saldırıyla ilgili 1 kişinin de içinde bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgilere göre, terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan saldırı soruşturması kapsamında K.B. isimli bir kişi gözaltına alındı. 2014 yılında Tunceli kırsalında terör örgütü PKK’ya katıldığı ve bir yıl sonra Muş’ta yaşayan ailesine döndüğü öğrenilen şüphelinin, terör saldırısı sırasında Elazığ’da olduğu belirtildi.
Bu arada, Muş’ta düzenlenen terör operasyonunda ayrıca M.Ş.U., A.Y. ve C.A. adlı şahıslar gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 19.08.2016 01:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287