Eski Danıştay hakimi, sahte kimlikle yakalandı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından meslekten ihraç edilen, FETÖ soruşturması kapsamında aranan eski Danıştay Hakimi F.E. sahte kimlikle yakalandı. HABER 24

banner279
26 Mart 2017 Pazar 17:13
Eski Danıştay hakimi, sahte kimlikle yakalandı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından meslekten ihraç edilen, FETÖ soruşturması kapsamında aranan eski Danıştay Hakimi F.E. sahte kimlikle yakalandı.

Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine Yenişehir Mahallesi’nde bir site çevresinde uygulama yaptı. Yapılan çalışmada HSYK tarafından meslekten ihraç edilen ve FETÖ soruşturması kapsamında aranan eski Danıştay Hakimi F.E. gözaltına alındı. 46 yaşındaki eski hakimin telefonuna da incelenmek üzere el konuldu. Zanlının üzerinden H.E. adına düzenlenmiş sahte kimlik çıktığı öğrenildi.

(İHA)

Son Güncelleme: 26.03.2017 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280