Gaziantep’te iki şahıs arasında alacak verecek meselesi yüzünden kavga çıktı: 4 yaralı

Gaziantep’te iki şahıs arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 4 kişi vurularak yaraladı.Olay, bugün öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesi Değirmiçem Mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı’nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre,...

banner279
11 Ağustos 2016 Perşembe 14:15
Gaziantep’te iki şahıs arasında alacak verecek meselesi yüzünden kavga çıktı: 4 yaralı

Gaziantep’te iki şahıs arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 4 kişi vurularak yaraladı.
Olay, bugün öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesi Değirmiçem Mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı’nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Enver İ. ve Mahmut Y. arasında alacak verecek meselesinden dolayı tartışma çıktı. Kısa sürede tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu iddiaya göre Enver İ. yanında getirdiği tabanca ile Mahmut Y.’yi korkutmak için yere doğru ateş etti. Bu sırada yerden seken mermi çekirdekleri olay yerinde tesadüfen bulunan Mehmet Durusoy, Reşat Yavuz, Emre Uyanık ve İbrahim Y. isimli vatandaşlara isabet etti. Yaralanan 4 kişi kendi imkanlarıyla olay yerinin yakınında bulunan Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanelerine giderek acil serviste tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Öte yandan, olayda ateşlediği tabanca ile 4 kişinin yaralanmasına neden olan Enver İ. isimli şüpheli şahıs kayıplara karışırken, kavgada diğer taraf olan Mahmut Y. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 11.08.2016 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287