Günün en iğrenç haberi: Cami tuvaletinde çocuğa taciz iddiası

İzmir’in Konak ilçesinde, cami tuvaletine giren 9 yaşındaki çocuğu takip ederek tuvalette taciz ettiği iddia edilen şahıs tutuklandı. Edinilen bilgiye göre olay, Konak ilçesi Gümtepe semtinde bulunan Yeşil Çamlık Camiinde meydana geldi....

banner279
01 Aralık 2016 Perşembe 16:05
Günün en iğrenç haberi: Cami tuvaletinde çocuğa taciz iddiası
İzmir’in Konak ilçesinde, cami tuvaletine giren 9 yaşındaki çocuğu takip ederek tuvalette taciz ettiği iddia edilen şahıs tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre olay, Konak ilçesi Gümtepe semtinde bulunan Yeşil Çamlık Camiinde meydana geldi. Enes A. (29), iddiaya göre camiye gelen bir çocuğu takip etti. Çocuğun camiye girmesini fırsat bilen şahıs, hemen arkasından tuvalete girdi. İddiaya göre, 9 yaşındaki A.M.’yi yanına çağıran ve sıkıştıran Enes A., çocuğun pantolonunu indirmeye çalıştı. Daha sonra zanlı, küçük çocuğa cinsel tacizde bulundu. Çocuk daha sonra ise camiden kaçarak uzaklaştı.
Öte yandan küçük çocuk, bir müddet sonra durumu ağlayarak ailesine anlattı. Olay sonrası hemen soluğu emniyette alan çocuğun ailesi, şahıstan şikayetçi oldu. Olay sonrasında hemen harekete geçen Konak İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, zanlıyı kısa sürede güvenlik kameralarından tespit ederek gözaltına aldı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Enes A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287