Henüz 15 yaşında ama: Dur ihtarına kurşunla cevap !

Adana’da polisin “dur” ihtarına uymayıp ateşle karşılık verdiği ileri sürülen bir çocuk, çıkan çatışma sonrası yaralı halde yakalandı. Edinilen bilgiye göre, olay, dün gece Seyhan ilçesi Dedekorkut Mahallesi’nde meydana geldi....

banner279
01 Eylül 2016 Perşembe 13:39
Henüz 15 yaşında ama: Dur ihtarına kurşunla cevap !

Adana’da polisin “dur” ihtarına uymayıp ateşle karşılık verdiği ileri sürülen bir çocuk, çıkan çatışma sonrası yaralı halde yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, olay, dün gece Seyhan ilçesi Dedekorkut Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sık sık bölücü terör örgütü yandaşlarının korsan gösteri yaptığı mahallede şüpheli bir otomobilin olduğu ihbarı üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri zırhlı araçla mahalleye sevk edildi. Polisin “dur” ihtarında bulunduğu otomobilin içinden polise ateş açıldı. Polis de ateşe karşılık verince çatışma çıktı. Bir süre sonra ara sokaklara girerek kaçmaya çalışan araç, daha sonra polis tarafından kaza yapmış halde bulundu. Otomobilde ve etrafta kan lekeleri olduğu görüldü. Çevrede yapılan aramada 15 yaşındaki E.A. yaralı halde yakalandı. Zanlı, tedavi için hastaneye kaldırıldı. Polis, zanlının yanında bir kişinin daha olabileceği üzerinde duruyor.
15 yaşındaki çocuğun asayiş olayları ve uyuşturucu olmak üzere 16 suç kaydı bulunduğu öğrenildi. Zanlı, tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 01.09.2016 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287