İstanbul Boğazı’nda feci kaza: 3 kişi kayıp

İstanbul Boğazı’nda Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait bir bot ile kuru yük gemisi çarpıştı. Kazada alabora olan botta bulunan 6 mürettebattan 3’ü kurtarıldı. 3 mürettebatı kurtarma çalışması devam ediyor.Edinilen bilgilere göre,...

banner279
17 Ağustos 2016 Çarşamba 09:40
İstanbul Boğazı’nda feci kaza: 3 kişi kayıp

İstanbul Boğazı’nda Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait bir bot ile kuru yük gemisi çarpıştı. Kazada alabora olan botta bulunan 6 mürettebattan 3’ü kurtarıldı. 3 mürettebatı kurtarma çalışması devam ediyor.
Edinilen bilgilere göre, olay sabah 08.00 sıralarında Sarayburnu açıklarında meydana geldi. İstanbul Boğazı’nda bir kuru yük gemisi ile çarpışan Sahil Güvenliğe ait bot alabora oldu. Bölgeye Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenliğe ait kurtarma botları sevk edildi. Yapılan ilk çalışmada batan botun 3 mürettebatı sağlıklı olarak kurtarıldı. Kayıp 3 mürettebatı kurtarmak için ise çalışmalar başlatıldı. Botun battığı bölgede aramalara katılan dalgıçlar da kayıp personeli aradı.
Henüz bayrağı ve ismi belli olmayan kuru yük gemisinin ise yoluna devam ettiği öğrenildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.08.2016 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287