İstanbul’da mekan sahipleriyle müşteriler arasında silahlı kavga: 2 ölü

İstanbul Büyükçekmece’de bulunan bir iş yerinde, mekan sahipleriyle müşteriler arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti. Büyükçekmece, Atatürk Caddesi’nde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Cadde...

banner279
23 Ağustos 2016 Salı 08:06
İstanbul’da mekan sahipleriyle müşteriler arasında silahlı kavga: 2 ölü

İstanbul Büyükçekmece’de bulunan bir iş yerinde, mekan sahipleriyle müşteriler arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.
Büyükçekmece, Atatürk Caddesi’nde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Cadde üzerinde bulunan bir kokoreççiye gece saat 01:00 sıralarında gelen Selçuk Çesil ve Turgay Karataş isimli müşterilerle mekan sahibi oldukları öğrenilen Şükrü T. ve Cihangir T. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki grup silahlarını çıkararak birbirlerine ateş etmeye başladı. Şükrü T.’nin silahından çıkan kurşunlar Selçuk Çesil ve Turgay Karataş’a isabet ederken, şahıslar ağır yaralı olarak Büyükçekmece Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Selçuk Çesil ve Turgay Karataş’ın hayatını kaybettiği öğrenildi.

İKİ KARDEŞ KAYIPLARA KARIŞTI
Hayatını kaybeden Selçuk Çesil ve Turgay Karataş’ın silahından çıkan bir kurşun sonucunda ise Cihangir T’nin elinden yaralandığı öğrenildi. Olayın ardından kardeş oldukları öğrenilen Şükrü T. ve Cihangir T. araçlarına binerek kayıplara karıştı. Polis ekipleri olayı gerçekleştiren şahısların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

POLİS ÖNLEM ALDI
İki kişinin hayatını kaybettiği olay sonrası polis ekipleri çevrede yaşanabilecek bir olumsuzluğa karşı çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne ait bir timin hastane çevresinde güvenlik önlemi aldığı görülürken resmi ekipler çevrede devriye attı.
(İHA)

Son Güncelleme: 23.08.2016 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287