İzmir’de FETÖ kapsamında ‘Gölbaşı-4’ operasyonu

FETÖ soruşturması kapsamında İzmir merkezli 6 ilde yapılan ’Gölbaşı-4’ operasyonunda, şahıslara ait 1 dolarlık banknotlar ile Fetullah Gülen’e ait kitaplar bulundu.İzmir’in Ödemiş ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ)...

banner279
02 Eylül 2016 Cuma 13:51
İzmir’de FETÖ kapsamında ‘Gölbaşı-4’ operasyonu

FETÖ soruşturması kapsamında İzmir merkezli 6 ilde yapılan ’Gölbaşı-4’ operasyonunda, şahıslara ait 1 dolarlık banknotlar ile Fetullah Gülen’e ait kitaplar bulundu.
İzmir’in Ödemiş ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik ’Gölbaşı-4’ operasyonu yapıldı. Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Ödemiş merkezli İstanbul, Konya, Aydın, Kırklareli, Manisa, Van illerini de kapsayan ‘Gölbaşı-4’ operasyonu, sabah 05.30 sularında 16 şahsa yönelik düzenlendi. Yapılan operasyonda Ödemiş ilçe merkezinde L.E., R.A., S.C., S. U. ve Ö.Ö. isimli 5 şahıs gözaltına alındı. Şahısların ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda ise çok sayıda 1 Dolar, FETÖ’ye ait kitaplar, dokümanlar ve bilgisayarlar ile 1 adet ruhsatlı tabanca ele geçirildi.

SAĞLIK MÜDÜRÜ GÖZALTINDA
Yapılan operasyonda bir süre önce açığa alınan Ödemiş İlçe Sağlık Müdürü Dr. İ.T. de gözaltına alındı.
‘Gölbaşı-4’ operasyonun devam ettiği öğrenildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 02.09.2016 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287