Kan donduran cinayet kamerada

İstanbul Beyoğlu’nda iki saldırgan, dövdükleri şahsı kırdıkları bardak ile defalarca yaraladı. Hastaneye kaldırılan şahıs, hayatını kaybetti. Olay, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, Beyoğlu’nda bir iş yerinde meydana...

banner279
09 Ağustos 2016 Salı 08:53
Kan donduran cinayet kamerada
İstanbul Beyoğlu’nda iki saldırgan, dövdükleri şahsı kırdıkları bardak ile defalarca yaraladı. Hastaneye kaldırılan şahıs, hayatını kaybetti. Olay, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, Beyoğlu’nda bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ömer G. ve yanında bulunan arkadaşı henüz belirlenemeyen bir nedenle bir gençle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ömer G. ve arkadaşı Yüksel P. kimliği belirlenemeyen genci dövmeye başladı. Bir süre genci döven Ömer G. daha sonra masanın üzerinde duran cam bardağı kırdı ve defalarca gence saplayarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan genç hayatını kaybetti.

Yaşanan anlar ise iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde Ömer G. ile genç tartışmaya başlıyor ve bir süre sonra Ömer G. gence vurmaya başlıyor ve yere düşürüyor. Ömer G. daha sonra hızını alamıyor ve masanın üzerinde bulunan cam bardağı kırarak gence defalarca saplıyor.

Aldığı darbelerden sonra kaçmaya çalışan genç, Yüksel P. tarafından kapıda durduruluyor ve tekrar dövülüyor. Bu sırada Ömer G. masada bulunan başka bir bardağı da kırıyor ve talihsiz gence saplamaya devam ediyor. Aldığı darbeler sonucu yere yığılan genç hastaneye kaldırılıyor.
Cinayetin ardından güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri tarafından yakalanan Ömer G. ve arkadaşı Yüksel P. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 09.08.2016 10:56
Anahtar Kelimeler:
Istanbul Beyoğlucinayet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287