Kilis’e 6 havan mermisi daha düştü

Kilis’in Elbeyli ilçesine peş peşe 6 havan mermisi daha düştü.Edinilen bilgiye göre, Elbeyli ilçesinin karşısında bulunan Suriye’nin Çobanbey kasabası yakınlarında Özgür Suriye Ordusu ile terör örgütü IŞİD arasında çatışmalar...

banner279
17 Ağustos 2016 Çarşamba 17:48
Kilis’e 6 havan mermisi daha düştü

Kilis’in Elbeyli ilçesine peş peşe 6 havan mermisi daha düştü.
Edinilen bilgiye göre, Elbeyli ilçesinin karşısında bulunan Suriye’nin Çobanbey kasabası yakınlarında Özgür Suriye Ordusu ile terör örgütü IŞİD arasında çatışmalar tüm şiddeti ile devam ediyor. IŞİD tarafından atılan 6 havan mermisi Elbeyli ilçesine bağlı Çıldıroba köyü Sarı evler mezrasındaki boş araziye düşerken, düşen havan mermisi sayısı 7’ye çıktı. Şiddetli çatışma zaman zaman devam ederken, koalisyon uçakları IŞİD mevzilerini havadan vuruyor. Türk Silahlı Kuvvetleri ise fırtına obüs topları, çok namlulu roketatarlarla angajman kuralları çerçevesinde IŞİD’e ateş açıyor.
Öte yandan atılan havan mermilerinin elektrik tellerine isabet etmesi sonucu bölgede elektrik kesintisi yaşandı.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.08.2016 18:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287