Kocasına sinirlendi evi yaktı

Hatay’ın Antakya ilçesinde çıkan tartışma sonrası eşine sinirlenen bir kadın, evde bulunan eşyaları ateşe verdi. Edinilen bilgiye göre, Antakya ilçesi Saraykent Mahallesinde ikamet eden Z.A isimli kadın kocası M.A ile tartıştı. Tartışma...

banner279
01 Eylül 2016 Perşembe 23:26
Kocasına sinirlendi evi yaktı

Hatay’ın Antakya ilçesinde çıkan tartışma sonrası eşine sinirlenen bir kadın, evde bulunan eşyaları ateşe verdi.
Edinilen bilgiye göre, Antakya ilçesi Saraykent Mahallesinde ikamet eden Z.A isimli kadın kocası M.A ile tartıştı. Tartışma sonrasında eşine sinirlenen kadın evde bulunan eşyaları ateşe verdi. Evdeki eşyaların tutuşmasıyla çıkan yangın evin ahşap olan çatısına sıçrayarak daha da büyüdü. Binada bulunan komşuların yangını fark etmesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek içeride mahsur kalan ve dumandan etkilenen Z.A.’yı dışarıya çıkarttı. Binanın 6. katında meydana gelen yangının diğer dairelere sıçrama ihtimaline karşı bina boşaltıldı.
İtfaiye ekiplerince kontrol altına alınan yangınla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 01.09.2016 23:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287