Lokanta duvarı yemek yiyenlerin üstüne çöktü

İstanbul Karaköy’de bir lokantanın duvarı, yemek yiyenlerin üzerine çöktü. Olayda 3 kişi yaralanırken, olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Edinilen bilgi ve iddialara göre, Karaköy Arap Cami Mahallesi Bereketzade Medrese Sokak’ta...

banner279
09 Ağustos 2016 Salı 15:38

İstanbul Karaköy’de bir lokantanın duvarı, yemek yiyenlerin üzerine çöktü. Olayda 3 kişi yaralanırken, olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgi ve iddialara göre, Karaköy Arap Cami Mahallesi Bereketzade Medrese Sokak’ta bir lokantanın tente ve klima motorlarının takılı olduğu duvar, büyük bir gürültüyle lokantanın ön kısmında yemek yiyenlerin üzerine çöktü. Olay sırasında büyük panik yaşanırken 3 kişi duvarın altında kaldı.
Duvarın çöktüğünü gören vatandaşlar hemen yardıma koştu. Yaralı 3 kişi, vatandaşlar tarafından enkaz altından çıkarılırken hemen sağlık ekiplerine ve polise haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları yaralıları hastanelere kaldırdı. Polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridi ile çevirirken olayla ilgili inceleme başlattı.

VATANDAŞLAR OLAY ANINI ANLATTI
Olayı gören vatandaşlar, duvarın bir anda gürültüyle yemek yiyenlerin üzerine çöktüğünü ifade ederken, çökmenin tam öğle saatinden sonra meydana gelmesinin büyük bir faciayı önlediğini söyledi. Olaya tanık olan esnaflardan Yılmaz Yaman, "İç kısımda çalışıyorduk. Bizim burada dükkanımız var. Ses duyunca koştum geldim. Baktım burası çökmüş. Burada yemek falan yiyor arkadaşlar. O arada altında kalanlar vardı. Onları hemen çıkardık. Birkaç tanesi kafasından falan yaralanmıştı" dedi.
Bir başka vatandaş ise, "Biz burada çalışırken insanlar oturuyordu. Aniden ne olduğunu anlayamadık. Duvar olduğu gibi aşağıya indi. Öğlen servisi bitmişti. İnsanlar orada çay içiyordu" şeklinde konuştu.

ÇÖKME ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Olay anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kamerada duvarın büyük bir gürültüyle çöktüğü görülüyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 09.08.2016 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287