Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası korkusu onu intihara sürükledi

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası korkarak kaçan ve günlerdir haber alınamayan 15 yaşındaki çocuk boş bir binada asılı halde bulundu. Kırkağaç’ta Adliye Lojmanları önünde geçen hafta maddi hasarlı...

banner279
23 Ağustos 2016 Salı 09:42
Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası korkusu onu intihara sürükledi

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası korkarak kaçan ve günlerdir haber alınamayan 15 yaşındaki çocuk boş bir binada asılı halde bulundu.
Kırkağaç’ta Adliye Lojmanları önünde geçen hafta maddi hasarlı trafik kazasına karışan ve daha sonra ortadan kaybolan 15 yaşındaki İsmail Ç., o günden beri her yerde aranıyordu. Sabah saatlerinde çevreden gelen kötü kokuyu fark eden komşu, Şair Eşref Mahallesi 89. Sokaktaki boş eve girdi. İsmail Ç., komşusu tarafından evde asılı halde bulundu.

GÜNLER ÖNCEDEN ÖLDÜĞÜ BELİRLENDİ
Sağlık ekipleri İsmail Ç.’nin günler önce hayatını kaybettiğini belirledi. İtfaiye ekipleri tarafından indirilen İsmail Ç.’nin cansız bedeni otopsi için İzmir’e Adli Tıp Kurumuna gönderilirken olay yeri inceleme ekipleri ve Kırkağaç Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Emre Tuncer de olay yerinde incelemelerde bulundu.

CESEDİ KOMŞU BULDU
İsmail Ç.’yi tavanda asılı halde gören acılı aile ise sinir krizleri geçirdi. 15 yaşındaki İsmail Ç’yi tavanda asılı olarak bulan komşusu Hüseyin Atak ise, "Sabah evimizin civarlarında bir koku vardı. Bende o binaya girdim ve İsmail’i tavanda asılı olarak gördüm. Hemen polisi aradım" dedi.
İsmail Ç.’nin bir hafta önce yaptığı kazada otomobili babasından gizlice aldığı ve kaza sonrası babasının kızması üzerine korkup kaçtığı bildirildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 23.08.2016 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287