Motosiklet TIR’a çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Düzce’de D-100 karayolu Kaynaşlı ışıklı kavşakta motosiklet TIR’a çarptı. Kazada motosiklette bulunan 2 kişiden biri hayatını kaybederken diğeri de ağır yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Alınan bilgiye göre,...

banner279
01 Eylül 2016 Perşembe 13:09
Motosiklet TIR’a çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Düzce’de D-100 karayolu Kaynaşlı ışıklı kavşakta motosiklet TIR’a çarptı. Kazada motosiklette bulunan 2 kişiden biri hayatını kaybederken diğeri de ağır yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.
Alınan bilgiye göre, 81 ES 704 plakalı motosiklet, Z.K. idaresindeki 14 DP 164 plakalı TIR’a Kaynaşlı ışıklı kavşakta yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü M. E. ve arkasında yolcu olarak bulunan A.C. yaralandı. İlk müdahaleyi vatandaşların yaptığı yaralılar sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü M. E. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Kaza anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 01.09.2016 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287