Otomobil bariyerlere saplandı: 5 yaralı

Bursa-Ankara karayolunda kontrolden çıkan otomobilin bariyerlere saplanıp şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinden İnegöl’e seyir halinde olan sürücü Necip Kartal yönetimindeki...

banner279
15 Ağustos 2016 Pazartesi 21:08
Otomobil bariyerlere saplandı: 5 yaralı

Bursa-Ankara karayolunda kontrolden çıkan otomobilin bariyerlere saplanıp şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinden İnegöl’e seyir halinde olan sürücü Necip Kartal yönetimindeki 16 U 8393 plakalı özel otomobil Kulaca kavşağı mevkiinde kontrolden çıktı. Yoğun sağına doğru hızla ilerleyen otomobil, bariyerlere saplandı. Şiddetli saplanma sonucunda bariyerleri de yerinden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı.
Kaza sonucunda otomobil sürücüsü ile otomobilde bulunan Mükerrem Ceylan (49), Muhammet Kartal (10), Sevde Kartal (6) ve Kevser Kartal (36) yaralandılar. Otomobilde sıkışan ikisi çocuk 5 kişi vatandaşlar tarafından kurtarıldılar. 5 yaralı da kaza yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulanslarındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Yaralılardan durumu ağır olan Kevser Kartal, Acil Servisteki tedavinin ardından Yalova’da özel bir hastaneye sevk edildi. Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 15.08.2016 21:31
Anahtar Kelimeler:
BursaAnkaraOtomobilBariyer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287