Özel harekat polislerinden Kağıthane'de şafak operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, özel hareket polisleri eşliğinde önceden tespit ettikleri adreslere eş zamanlı şafak operasyonu düzenledi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla...

banner279
20 Ağustos 2016 Cumartesi 07:58
Özel harekat polislerinden Kağıthane'de şafak operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, özel hareket polisleri eşliğinde önceden tespit ettikleri adreslere eş zamanlı şafak operasyonu düzenledi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, saat 05.00 sıralarında Vatan Caddesi’ndeki Emniyet Müdürlüğü’nde toplanarak operasyon için düğmeye bastı. Ekipler, Özel Hareket Şube Müdürlüğü’ne bağlı timler eşliğinde önceden belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı olarak şafak operasyonu düzenledi. Operasyon kapsamında Kağıthane Merkez Mahallesi Ceylan Sokak’ta bir eve baskın düzenlendi. Baskın sonucu girilen evde bir süre arama yapılırken, özel hareket polisleri uzun namlulu silahlarla sokak başlarında güvenlik önlemi aldı.
Operasyonun içeriği hakkında herhangi bir bilgi verilmezken, adreslerdeki yapılan aramalar sona erdi.
(İHA)

Son Güncelleme: 20.08.2016 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287