Özel Hareket polisi intihar etti

Bursa’da bir Özel Hareket polisi, beylik tabancası ile intihar etti. Edinilen bilgilere göre, İnegöl’de ikamet eden Bursa Polis Özel Harekat Şubesi’nde görevli Özer Kocaman (37), geçici görevle gittiği Diyarbakır’daki görev süresinin...

banner279
03 Ağustos 2016 Çarşamba 22:35
Özel Hareket polisi intihar etti

Bursa’da bir Özel Hareket polisi, beylik tabancası ile intihar etti.
Edinilen bilgilere göre, İnegöl’de ikamet eden Bursa Polis Özel Harekat Şubesi’nde görevli Özer Kocaman (37), geçici görevle gittiği Diyarbakır’daki görev süresinin dolmasının ardından Bursa’daki görev yerine döndü. İddiaya göre, eşi ve ailesinin İnegöl’de ikamet etmesi nedeniyle tayinini İnegöl’e isteyen Kocaman’ın bu talebi kabul edilmedi. İzinli olarak geldiği İnegöl’de Orhaniye Mahallesi Yenişehir Caddesi üzerindeki bir kahvehanede oturan Özer Kocaman, bir süre telefon görüşmesi yaptıktan sonra yanında bulunan beylik tabancasını çıkartarak başına dayadı. Tek el ateş ederek kendisini başından vuran polis kanlar içerisinde yere yığıldı. Kahvehanedeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen Kocaman hayatını kaybetti.
Emniyet ekipleri kahvehane önüne şerit çekerek, vatandaşları olay yerinden uzak tutmaya çalışırken, Kaymakam Ali Akça ve Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan da olay yerine gelerek bilgi aldılar. Savcı ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibinin incelemelerinin ardından genç polisin cenazesi, cenaze aracı ile İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayı duyar duymaz söz konusu yere gelen bir çocuk babası Özel Harekat Polisi Özer Kocaman’ın eşi, annesi ve akrabaları sinir krizleri geçirdi. Acılı aileyi Emniyet Müdürü ile diğer polis memurları sakinleştirmeye çalıştı.
Aslen Bayburtlu olup, İnegöl’de ikamet eden Özer Kocaman’ın intihar sebebi araştırılıyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 03.08.2016 23:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287