PKK’nın bölge sorumluları ’Andok’ ve ’Kendal’ öldürüldü

Mardin’in Nusaybin ilçesinde önceki gün öldürülen 10 teröristten 2’sinin, PKK’nın sözde bölge sorumlularından ’Andok’ ve ’Kendal’ kod adlı teröristler olduğu ortaya çıktı.Nusaybin’de, önceki gün bir kargo firmasına ait...

banner279
14 Ağustos 2016 Pazar 14:37
PKK’nın bölge sorumluları ’Andok’ ve ’Kendal’ öldürüldü

Mardin’in Nusaybin ilçesinde önceki gün öldürülen 10 teröristten 2’sinin, PKK’nın sözde bölge sorumlularından ’Andok’ ve ’Kendal’ kod adlı teröristler olduğu ortaya çıktı.
Nusaybin’de, önceki gün bir kargo firmasına ait minibüsten, aracı durdurmak isteyen güvenlik güçlerine ateş açılması sonucu 1 polis şehit düşmüş, ardından çatışma çıkmıştı. Yaklaşık 5 saat süren çatışmada, 10 terörist etkisiz hale getirilmişti. Öldürülenlerden, “Andok” ve “Kendal” kod adlı teröristlerin, terör örgütü PKK’nın sözde bölge sorumluları olduğu ortaya çıktı.
(İHA)

Son Güncelleme: 14.08.2016 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287