Samsun’da Iraklılar arasında ev kavgası 3 yaralı

Samsun’da ev meselesi yüzünden kavga eden Iraklı 3 kişi yaralandı.Olay, İlkadım ilçesi Atatürk Bulvar üzerindeki Büyük Camii önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ülkelerindeki iç karışıklık nedeniyle Samsun’a gelen Iraklı...

banner279
07 Eylül 2016 Çarşamba 23:02
Samsun’da Iraklılar arasında ev kavgası 3 yaralı
Samsun ’da ev meselesi yüzünden kavga eden ıraklı 3 kişi yaralandı. Olay, İlkadım ilçesi Atatürk Bulvar üzerindeki Büyük Camii önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ülkelerindeki iç karışıklık nedeniyle Samsun’a gelen Iraklı üç aile, emlakçılık yapan başka bir Iraklı’dan ev aldı. Daha sonra aldıkları evi beğenmeyen ve geri vermek isteyen Iraklı aileler ile emlakçı, Büyük Camii önünde görüşmek üzere buluştu. Çıkan tartışmada Iraklı emlakçı, yanındaki bıçakla Omar Nadhir Hüssein (20), Abdullah Ali Hameed (18) ve Ali Hameed Casin’i (19) yaralayarak olay yerinden uzaklaştı. Yaralılar olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, kaçan Iraklı emlakçının yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280