Sarayburnu’ndaki kazada 2 şehit var

İstanbul’da kuru yük gemisiyle çarpışan sahil güvenlik botunun alabora olması sonucu 2 asker şehit oldu, 5 kişi de yaralandı.Sarayburnu açıklarında bir kuru yük gemisi, sahil güvenlik botuyla çarpıştı. Bot alabora olurken, mürettebat...

banner279
17 Ağustos 2016 Çarşamba 14:28
Sarayburnu’ndaki kazada 2 şehit var

İstanbul’da kuru yük gemisiyle çarpışan sahil güvenlik botunun alabora olması sonucu 2 asker şehit oldu, 5 kişi de yaralandı.
Sarayburnu açıklarında bir kuru yük gemisi, sahil güvenlik botuyla çarpıştı. Bot alabora olurken, mürettebat suya düştü. Bölgeye hemen Kıyı Emniyeti ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Yürütülen çalışmalar sonucu mürettebattan 6 kişi kurtarılırken, 1 erinse cansız bedenine ulaşıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Astsubay Yavuz Şahin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Kazada şehit olanların sayısı 2’ye çıkarken, hastanedeki 5 yaralının ise tedavisi sürüyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.08.2016 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287