Silivri Cezaevindeki yangınla ilgili açıklama

Silivri Cezaevinde yangın paniğine bir hükümlünün neden olduğu belirlendi. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı,yangını bir hükümlünün çıkardığını açıklayarak, hükümlü ve iki infaz koruma memurunun dumandan etkilenerek hastaneye...

banner279
29 Kasım 2016 Salı 16:12
Silivri Cezaevindeki yangınla ilgili açıklama

Silivri Cezaevinde yangın paniğine bir hükümlünün neden olduğu belirlendi. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı,yangını bir hükümlünün çıkardığını açıklayarak, hükümlü ve iki infaz koruma memurunun dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldığını bildirdi.


Silivri Cezaevinde öğle saatlerinde yangın paniği yaşanmıştı. Yangın ile ilgili Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Başsavcı Vekili Mustafa Hakan Uyar imzalı bir açıklama yayınladı. Yapılan yazılı açıklamada, "Silivri 4 No’lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda “Eldeki veya üstte taşınan eşyayı çekip almak suretiyle hırsızlık", “Mala zarar verme", "Gece vakti yağma" suçlarından 9 yıl hapis cezası ile hükümlü Şanlıurfa İli Siverek İlçesi Narlıkaya nüfusuna kayıtlı 1994 doğumlu Burak Eroğlu 29/11/2016 günü saat 12.19 sularında barındığı odayı yakarak yangın çıkarmış, olaya görevli personelince anında müdahale edilerek yangın söndürülmüştür. Dumandan etkilenen hükümlü ve görevli iki infaz koruma memuru 112 acil servis ambulansıyla Silivri Devlet Hastanesi’ne sevk edilmişlerdir. Yapılan ilk müdahalede görevli infaz koruma memurları tedavileri tamamlanarak görevlerinin başına dönmüşlerdir. Yangına sebebiyet veren Burak Eroğlu’nun tedavisi ise halen devam etmektedir. İhtiyaten çağrılan itfaiye ekipleri (3 adet) söz konusu yangının cezaevi imkanlarıyla söndürülmüş olmasından dolayı herhangi bir müdahalede bulunmaksızın görev yerlerine dönmüşlerdir" denildi.
 

Son Güncelleme: 30.11.2016 03:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287