Şırnak'ta teröristler AK Partili başkanı öldürdü

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde yol kesen PKK’lılar, kaçırdıkları AK Parti Beytüşşebap İlçe Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman’ı öldürdü, kardeşi Fikret Adıyaman’dan ise haber alınamıyor.Alınan bilgiye göre, Beytüşşebap...

banner279
13 Ağustos 2016 Cumartesi 17:45
Şırnak'ta teröristler AK Partili başkanı öldürdü

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde yol kesen PKK’lılar, kaçırdıkları AK Parti Beytüşşebap İlçe Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman’ı öldürdü, kardeşi Fikret Adıyaman’dan ise haber alınamıyor.
Alınan bilgiye göre, Beytüşşebap ilçesi Ayvalık köyünden Beytüşşebap istikametine giderken İkinci Köprü mevkisinde PKK’lı teröristler tarafından yol kesildi. Araçta bulunan Gönüllü Köy Korucusu ve AK Parti Gençlik Kolları İlçe başkanı Naci ile kardeşi Fikret Adıyaman, PKK’lılar tarafından araçtan indirildi. PKK’lılar, aracı ateşe vererek Fikret ve Naci Adıyaman’ı yanlarına alarak Kato Dağı’ndaki ormanlık alana doğru kaçtı.
Olayın duyulması üzerine güvenlik güçleri teröristleri yakalamak için bölgede operasyon başlattı. Devam eden operasyon sırasında, teröristler tarafından öldürülen Beytüşşebap AK Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanı ve Gönüllü Köy Korucusu Naci Adıyaman’ın cesedi bulundu. Naci Adıyaman’ın cesedi Beytüşşebap Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Jirki aşireti lideri Tahir Adıyaman’ın yeğeni ve Naci Adıyaman’ın kardeşi Fikret Adıyaman’ın ise hala PKK’lı teröristlerin elinde olduğu belirtildi. Bölgede operasyonlar sürüyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 14.08.2016 00:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287