Tartışma sonucu öldürmüş: Kafası ezilip boğazı kesilmişti

Antalya’da ormanlık alanda 22 yaşındaki Gülizar Turan’ın kafasını taşla ezip boğazını keserek öldürdüğü öne sürülen C.D. yakalandı. Şahıs sorgusunda, birlikte ormanlık alana gittikleri kadınla tartıştıklarının ve cinayeti...

banner279
31 Ağustos 2016 Çarşamba 15:55
Tartışma sonucu öldürmüş: Kafası ezilip boğazı kesilmişti

Antalya’da ormanlık alanda 22 yaşındaki Gülizar Turan’ın kafasını taşla ezip boğazını keserek öldürdüğü öne sürülen C.D. yakalandı. Şahıs sorgusunda, birlikte ormanlık alana gittikleri kadınla tartıştıklarının ve cinayeti bunun üzerine işlediğini söyledi.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri 14 Ağustos tarihinde Kepez ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesinde ormanlık alanda kafası taşla ezilip boğazı bıçakla kesilerek öldürülmüş halde bulunan 22 yaşındaki Gülizar Turan’ın katil zanlısını yakalamak için geniş çaplı arama başlattı. Çevrede uzun süren araştırmaların sonunda ekipler, Gülizar Turan’ın Kepez ilçesi Toptancı Hal Kompleksi yakınlarında C.D. isimli bir şahsın motosikletine bindiğini tespit etti. Genç kızın C.D. ile cinayetin işlendiği yere birlikte gittiğini de tespit eden ekipler katil zanlısını kısa sürede yakaladı.
C.D. sorgusunda olay yerine birlikte gittiklerini ve aralarında çıkan bir tartışma neticesinde Gülizar Turan’ı öldürdüğünü itiraf etti. Zanlı, Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından tutuklanması talebiyle Antalya Adliyesi’ne sevk edildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 31.08.2016 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287