Terörist fotoğrafı ile Gülen kitabı yan yana

Gaziantep’te insansız hava aracının (İHA) destek verdiği PKK/KCK operasyonunda yakalanan 9 kişi tutuklandı. Tutuklanan şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda FETÖ elebaşına ait kitap ve CD bulundu.Gaziantep’te terör örgütü...

banner279
02 Aralık 2016 Cuma 13:01
Terörist fotoğrafı ile Gülen kitabı yan yana

Gaziantep’te insansız hava aracının (İHA) destek verdiği PKK/KCK operasyonunda yakalanan 9 kişi tutuklandı. Tutuklanan şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda FETÖ elebaşına ait kitap ve CD bulundu.
Gaziantep’te terör örgütü adına eylem ve faaliyette bulunan 19 şüphelinin yakalanmasına yönelik Drone aracı ile havadan görüntü almak suretiyle, TOMA, Ural, Shortland gibi zırhlı ekip araçların da katıldığı PKK/KCK operasyonu düzenlenmiş, gerek sosyal paylaşım siteleri üzerinden ve gerekse PKK/KCK terör örgütü güdümünde faaliyet yürüten basın/yayın organları vasıtasıyla, örgütün üst düzey yöneticilerinin, iş yerlerinin kepenk kapatması, korsan gösteri ve sokak eylemleri yapılması yönündeki talimatları doğrultusunda kepenk kapattıkları kamera çekimiyle tespit edilen 16 kişi yakalanarak gözaltına alınmıştı. Yapılan aramalarda, 5 adet tabanca, bu tabancalara ait çok sayıda mermi, 1 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet pala tabir edilen bıçak, PKK/KCK terör örgütü içerikli kitap, dergi, fotoğraf, bez parçaları örgütsel dokümanlar ile bazı elektronik malzemelere el konuldu. Gözaltına alınan 16 kişi, sorgularının tamamlanmasının ardından Gaziantep Adliyesi’ne götürüldü. Savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen 9 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FETÖ ELEBAŞINA KİTAP VE CD BULUNDU
Tutuklanan şahısların ev ve iş yerlerinde ayrıca yapılan aramalarda ise FETÖ elebaşına ait birer adet kitap ve CD de bulunduğu ortaya çıktı. Gaziantep Valiliği’nden yapılan açıklamada, "Ayrıca yapılan aramalarda Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde gizlice örgütlenerek devletin bağımsızlığını zayıflatmayı veya birliğini bozmayı hedefleyen, görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye ve demokratik yollarla seçilmiş hükumeti yasa dışı yöntemlerle ortadan kaldırmayı amaçlayarak 15.07.2016 günü darbe girişimi içerisinde bulunan FETÖ/PDY(Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması) terör örgütü elebaşısının yazarı olduğu 1 adet kitap ve PDY/FETÖ terör örgütü içerikli 1 adet CD elde edilerek el konulmuştur" denildi.
 

Son Güncelleme: 02.12.2016 14:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287